Rondrijden met auto’s van vakantiegangers

  • 0

Rondrijden met auto’s van vakantiegangers

Category : Auto's

Parkeren bij Schiphol gaat niet altijd zoals je verwacht van een parkeerdienst. Eigenlijk is het de angst van iedere auto eigenaar die zijn auto achterlaat bij een parkeerdienst: medewerkers die gebruik maken van jouw auto, terwijl je die in goed vertrouwen hebt achtergelaten.

 

Privéritjes

Het televisieprogramma ‘Groeten van Max’ ontdekte dat personeel reed met geparkeerde auto’s. Het gaat om de Schiphol-parkeerdiensten Qube Valet en P7-zelfparkeren. Personeel gebruikte auto’s van klanten voor privéritjes. Met een van de auto’s is naar de McDonalds gereden en een andere auto is als pendelbus voor andere klanten gebruikt.

 

Onderzoek

De mensen van ‘Groeten van Max’ gingen op onderzoek uit na het ontvangen van mysterieuze snelheidsboetes en extra verreden kilometers van auto’s met vakantiegangers. Met de auto’s van klanten werd extreem hard gereden. Soms wel 150 of 180 kilometer per uur. Daarnaast stonden de auto’s niet in een bewaakte stalling, maar ergens in een woonwijk.

 

Wees dus altijd goed op de hoede wanneer je, je auto bij een dergelijke dienst achterlaat. Je kunt het beste je kilometerstand registreren, zodat je enige houvast hebt over het gebruik van je auto.

 


Leave a Reply