De vernieuwde BMW 1 serie

  • 0
bmw-918408_1280

De vernieuwde BMW 1 serie

Category : Auto's

De BMW 1 serie is de goedkoopste BMW serie dat BMW in zijn assortiment aanbied. Dan weet je hier niet alle opties op kan krijgen die je bijvoorbeeld bij een BMW X6 hebt. In tegendeel, er zijn relatief weinig opties en ook de kracht van de motor die je kan kiezen is niet zo veel.

De goedkoopste 1 serie is 22.450,00 euro. Hiervoor heb je dan de 3-deurs versie. Maar ik kan me inbeelden dat er niets veel mensen zijn die gaan voor een 3-deurs versie. Zeker als je weet dat de 5-deurs versie 23.250,00 euro kost. Een verschil van 800 euro, hiervoor ga je het niet laten voor een grotere auto met meer mogelijkheden. De zwaarste motor die er beschikbaar is voor de BMW 1 serie heeft 326 PK, maar hier betaal je dan al direct 44.710,00 euro voor, dan heb je de laagste BMW serie zonder opties.

De meeste mensen volgen dezelfde redenering en kopen hiervoor een hogere serie met dan een wat mindere motor. Voor dit geld heb je een BMW 5 serie. Hierbij heb je veel meer luxe, meer plaats in de koffer, beter uiterlijk van de wagen en dergelijke. En dan heb je nog geld over. Je hebt wel een minder krachtige motor en wat minder opties.


Leave a Reply