De Lamborghini: droomauto van iedere jongen

  • 0

De Lamborghini: droomauto van iedere jongen

Category : Auto's

Als een klein jongetje een poster van een auto boven zijn bed wil hangen, dan is de kans groot dat hij kiest voor een Lamborghini. Dit Italiaanse merk heeft namelijk sinds jaar en dag modellen op te markt gebracht die bijzonder fraai en snel ogen. Wat te denken van de deuren die omhoog open slaan. Een van de belangrijkste kenmerken van de Lamborghini.

Videoclip
Het is geen toeval dat de Lamborghini nog altijd een veel voorkomende auto is in videoclips. De auto ziet er namelijk altijd bruut en snel uit. Vaak is vele felle kleuren, zoals het opvallende geel.

Droomauto
Lamborghini is een droomauto die elke welvarende autoliefhebber zou willen hebben, als hij genoeg geld zou hebben om er een aan te kunnen schaffen. Dit kan tegenwoordig al tegen een relatief lagere prijs dan vroeger. Lamborghini heeft namelijk verschillende modellen die niet meer alleen behoren tot de allerduurste op te markt. Hij is de laatste jaren dan ook een stuk vaker te zien op de openbare wegen in heel Europa. Uiteraard blijft het nog altijd een zeer exclusief merk en zal het altijd zorgen voor draaiende hoofden als een eentje voorbij rijdt. Dit komt onder meer ook door het brute geluid dat er altijd uit de uitlaten van een Lamborghini brult. Het is met recht een ultieme superauto.


Leave a Reply